Als scheiden onvermijdelijk blijkt

Contact

Als scheiden onvermijdelijk blijkt

Contact

Hulp en advies van uw echtscheidingsadvocaat uit Delfzijl

Op het moment dat u het ja-woord geeft, houdt u een echtscheiding niet voor mogelijk. Toch strandt een aanzienlijk deel van de huwelijken in Nederland. Ongeacht de oorzaak van de breuk zijn de gevolgen vaak groot voor beide partijen. De echtscheidingsadvocaat van Kappelhof Advocaten helpt u bij het nemen van ingrijpende beslissingen en geeft juridisch advies. 

Neem vrijblijvend contact op

Specialist in echtscheidings- en familierecht

Wie te maken krijgt met een echtscheiding, moet in korte tijd veel beslissingen nemen en een nieuw bestaan zien op te bouwen. Tel daarbij op dat financiële zekerheden wegvallen en er een heleboel ingewikkelde regelingen moeten worden getroffen.Kappelhof Advocaten is gespecialiseerd in echtscheidings- en familierecht. Onze strafrechtadvocaat is aangesloten bij vFAS en zal u van begin tot eind bijstaan.

 

Een luisterend oor
Wij bieden deskundige hulp en geven juridisch advies in regio Delfzijl. Bovendien is er aandacht voor de persoonlijke aspecten van een scheiding. Wat betekent de scheiding voor u? Hoe gaan u en uw kinderen verder? Kortom, Kappelhof Advocaten biedt praktische hulp en een luisterend oor.

Mediator of advocaat?

Hebben u en uw partner definitief besloten uit elkaar te gaan? Dan moeten er beslissingen worden genomen over de kinderen, het huis, de verdeling van bezittingen en schulden, partneralimentatie en pensioenen. Ieder besluit dat u neemt, bijvoorbeeld op het gebied van een omgangsregeling of kinderalimentatie, is van groot belang voor uw toekomst en die van uw kinderen. Laat u daarom goed adviseren over deze beslissingen.

 

Vrijblijvend advies
Samen met uw partner maakt u een keuze voor de manier waarop u de echtscheiding afwikkelt. Kiest u voor mediation of neemt ieder een eigen echtscheidingsadvocaat in de arm? In een vrijblijvend gesprek met Kappelhof Advocaten in Delfzijl geven wij u advies over de voor- en nadelen van beide opties. Zo kunt u ook over deze kwestie een goed besluit nemen.

Icoon telefoon

Schakel de echtscheidingsadvocaat of mediator van Kappelhof Advocaten in Delfzijl in. Bel voor meer informatie: 0596 - 61 99 89.

Contact