Maak werk van uw conflict

Contact

Maak werk van uw conflict

Contact

Uw arbeidsrechtadvocaat uit Delfzijl bij problemen op de werkvloer

Geschillen in arbeidsrelaties zijn van alle tijden. Het eens zo grote machtsverschil tussen werkgevers en werknemers wordt echter steeds kleiner dankzij het arbeidsrecht. Werknemers zijn beter beschermd, maar ook werkgevers hebben rechten. Heeft u te maken met onenigheid over een arbeidsovereenkomst, ontslag of ongeval? Kappelhof Advocaten bemiddelt en gaat indien nodig samen met u een gerechtelijke procedure aan. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over arbeidsrecht of meteen een advocaat in wilt inschakelen.

Neem vrijblijvend contact op

Antwoord op vragen over arbeidsrecht

Het is een veelbesproken moment in de relatie tussen werkgever en werknemer: de beëindiging van de arbeidsovereenkomst (ontslag). Hier kunnen dan ook veel vragen over ontstaan. Mag de werkgever het contract om de genoemde reden beëindigen? Is het de werknemer toegestaan om na ontslag bij een soortgelijk bedrijf te gaan werken?

 

Voor werkgever en werknemer
Kappelhof Advocaten in Delfzijl geeft u antwoord op vragen zoals deze. Ook over andere aspecten van het arbeidsrecht adviseren wij u graag, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij gebruiken daarvoor geen vakjargon, maar begrijpelijke taal waar u iets aan heeft. Indien noodzakelijk begeleiden wij u niet alleen, maar procederen wij ook voor – of met – u. Onze arbeidsrechtadvocaten staan zowel werkgevers als werknemers bij, dus u kunt altijd bij ons terecht.

Icoon telefoon

Juridische hulp van een arbeidsrechtadvocaat nodig? Neem contact op met Kappelhof Advocaten in Delfzijl.

Contact