De specialisten van Kappelhof Advocaten verlenen deskundige hulp en juridisch advies bij echtscheiding
Maak kennis met Kappelhof
Heeft u een deskundige advocaat nodig in de regio Delfzijl? Bel Kappelhof Advocaten
Maak kennis met Kappelhof

Wie is uw advocaat in Delfzijl?

Professioneel, doelgericht en betrokken: dat is waar het om draait bij Kappelhof Advocaten. Ons kantoor bevindt zich al 20 jaar in Delfzijl, een plaats in de provincie Groningen waar onze advocaten zich nauw verbonden mee voelen. Maar wie zijn dat, onze advocaten? Wij stellen ons alle 3 aan u voor.   

Laagdrempelig en lokaal

Voor velen is de advocatuur een abstracte wetenschap. Zij ervaren een soort drempel om een advocatenkantoor binnen te stappen. Bij Kappelhof Advocaten doen wij er alles aan om dat gevoel weg te nemen: de deur staat tijdens kantooruren altijd open en we hebben geen antwoordapparaat. Loop gerust eens binnen bij ons kantoor aan de Brander 11 voor een vrijblijvende kennismaking.

Kappelhof Advocaten hecht waarde aan een goede bereikbaarheid en een grote betrokkenheid bij onze cliënten. Daarom zijn wij verbonden aan diverse activiteiten in de regio. Wij sponsoren onder meer sportclubs en evenementen in de nabije omgeving, zoals de Pinksterfeesten Delfzijl. Ons kantoor is diepgeworteld in de regio.  

Advocaat en oprichter mr. Kappelhof

Mr. Fred Kappelhof is advocaat bij en oprichter van het gelijknamige advocatenkantoor in Delfzijl. Hoewel hij voorheen als advocaat in loondienst werkte op een kantoor in Drenthe, koos hij er in 1996 voor om terug te keren naar zijn oorspronkelijke omgeving: Delfzijl. Als bekend gezicht met een betrokken, persoonlijke manier van werken boekte mr. Kappelhof al snel succes met zijn eigen advocatenkantoor. Ook het feit dat hij bij terugkeer nog steeds de Groningse tongval beheerste, droeg hier aan bij.

Het vakgebied
Mr. Kappelhof is gespecialiseerd instrafrechtarbeidsrecht en algemeen privaatrecht. Het laatste houdt in dat hij bemiddelt tussen burgers onderling, bijvoorbeeld in geval van een burenruzie of problemen met het huurrecht. Ook houdt mr. Kappelhof zich bezig met de problematiek rondom deaardbevingsschade in Groningen als gevolg van de gaswinning. Omdat hij als strafrechtadvocaat door het hele land actief is, is het kantoor van Kappelhof Advocaten aangesloten bij LS Advocaten. Dit is een landelijk netwerk van strafrechtadvocaten.

Neem contact op met mr. Kappelhof

Laat u bijstaan door Kappelhof Advocaten bij beslissingen over kinder- en partneralimentatie

Mr. Van Nimwegen, echtscheidingsadvocaat

Hoewel mr. Eveline van Nimwegen oorspronkelijk niet uit de regio komt, is ook zij inmiddels verknocht geraakt aan de provincie Groningen. Na haar studie in ‘de stad’ is zij blijven hangen en inmiddels woont mr. Van Nimwegen al ruim 20 jaar in de provincie. Zij begon haar loopbaan bij Kappelhof Advocaten in 2000. Kort na haar aantreden verhuisde het kantoor naar de huidige locatie aan de Brander 11. Sinds 2010 is mr. Van Nimwegen mede-eigenaar van het bedrijf.

Specialist in scheiden
Mr. Van Nimwegen heeft zich in 2005 gespecialiseerd in het familierecht door de gelijknamige opleiding te volgen bij de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators  (vFAS).Omdat zij vervolgens de 2-jarige masteropleiding tot mediator afrondde, mag mr. Van Nimwegen zich nu scheidingsspecialist noemen. Ze is aangesloten bij de vFAS en Mediatorsfederatie Nederland (Mfn). Als echtscheidingsadvocaat houdt zij zich naast scheidingen ook bezig met omgangsregelingen, alimentatie, gezag, erkenning, erfrecht en ouderschapsplannen.

Neem contact op met mr. Van Nimwegen