Maak kennis met Kappelhof

Contact

Uw doelgerichte advocatenkantoor in Delfzijl

Professioneel, doelgericht en betrokken: dat is waar het om draait bij Kappelhof Advocaten. Ons kantoor bevindt zich al 20 jaar in Delfzijl, een plaats in de provincie Groningen waar onze advocaten zich nauw verbonden mee voelen. Maar wie zijn dat, onze advocaten? Wij stellen ons graag aan u voor.  

Neem vrijblijvend contact op

Laagdrempelig en lokaal

Voor velen is de advocatuur een abstracte wetenschap. U voelt dus wellicht een soort drempel om een advocatenkantoor binnen te stappen. Bij Kappelhof Advocaten doen wij er alles aan om dat gevoel weg te nemen: de deur staat tijdens kantooruren altijd open en we hebben geen antwoordapparaat. Loop gerust eens binnen bij ons kantoor aan de Brander 11 in Delfzijl voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Kappelhof Advocaten hecht waarde aan een goede bereikbaarheid en een grote betrokkenheid bij u en uw juridische probleem. Daarom zijn wij verbonden aan diverse activiteiten in de regio Delfzijl. Wij sponsoren onder meer sportclubs en evenementen in de nabije omgeving, zoals de Pinksterfeesten Delfzijl. Ons kantoor is diepgeworteld in de regio. Ook als u het liefst Gronings spreekt kunt u zonder problemen bij ons terecht.

Bezoek ons advocatenkantoor

De medewerkers van ons advocatenkantoor

mr. Fred Kappelhof

mr. Fred Kappelhof

Advocaat

mr. Laurens Slinkman

mr. Laurens Slinkman

Advocaat

Icoon telefoon

Meer weten over ons advocatenkantoor in Delfzijl? Kom gerust even langs of bel ons: 0596 - 61 99 89.

Contact