echtscheidingsadvocaat
Elke zaak verdient een kans
sociaal zekerheidsrecht
Elke zaak verdient een kans

Op welk gebied mogen we u van dienst zijn?

Het recht heeft vele gezichten. Van arbeidsrecht tot strafrecht en van huurrecht tot privaatrecht: er zijn eindeloos veel rechtsgebieden met ieder een eigen wet- en regelgeving. Kappelhof Advocaten is gespecialiseerd op een groot aantal van deze gebieden. Heeft u dus een strafrechtadvocaat of echtscheidingsadvocaat nodig, neem dan gerust contact op met ons kantoor. 

Uw echtscheidingsadvocaat in Delfzijl

Het feit dat 1 op de 3 huwelijken in Nederland strandt, is een bekend gegeven. De harde cijfers geven echter niet weer wat er allemaal bij komt kijken als u daadwerkelijk gaat scheiden. Een echtscheiding is een bewogen periode in uw leven waarin de thuissituatie verandert, financiële zekerheden wegvallen en vaak een geheel nieuw bestaan moet worden opgebouwd. Bevindt u zich in deze positie? Bel gerust ons kantoor in Delfzijl voor een vrijblijvend advies van de echtscheidingsadvocaat.

Een strafrechtadvocaat inschakelen

Wie in aanraking komt met de politie of het rechtssysteem, doet er goed aan zo snel mogelijk een strafrechtadvocaat in te schakelen. Juist omdat in deze procedures al in een vroeg stadium een dossier wordt opgesteld, is het verstandig om direct bijgestaan te worden door een jurist. Kappelhof Advocaten is gespecialiseerd in het Nederlands strafrecht en kent de spelregels die voor u van belang zijn.

echtscheidingsadvocaat

Hoe werkt het arbeidsrecht?

Of u nu werkgever of werknemer bent, op bovenstaande vraag geven onze advocaten u een helder en eerlijk antwoord. Het arbeidsrecht omvat veel aspecten, zoals de arbeidsovereenkomst en het concurrentiebeding. Kappelhof Advocaten begeleidt u bij alle vraagstukken die met werk te maken hebben en voert eventueel een gerechtelijke procedure voor u. 

Meer over arbeidsrecht

Sociaal zekerheidsrecht en meer

Naast het straf-, arbeids- en echtscheidingsrecht kent Nederland nog veel meer rechtsgebieden. Denkt u bijvoorbeeld aan een zaak waarbij de overheid de wederpartij is (bestuursrecht) of een conflict over een huurwoning (huurrecht). Onze advocaten zijn ook gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht, waarbij problemen met de uitkering die u ontvangt aan bod komen. 

Meer over andere rechtsgebieden