Elke zaak verdient een kans

Contact

Elke zaak verdient een kans

Contact

Advocatenkantoor in Delfzijl voor diverse rechtsgebieden

Het recht heeft vele gezichten. Van arbeidsrecht tot strafrecht en van huurrecht tot privaatrecht: er zijn eindeloos veel rechtsgebieden met ieder een eigen wet- en regelgeving.Kappelhof Advocaten is gespecialiseerd in een groot aantal van deze gebieden. Heeft u dus een strafrechtadvocaat of echtscheidingsadvocaat nodig, neem dan gerust contact op met ons kantoor in Delfzijl. 

Neem vrijblijvend contact op

Betrokken echtscheidingsadvocaat

Het feit dat 1 op de 3 huwelijken in Nederland strandt is een bekend gegeven. De harde cijfers geven echter niet weer wat er allemaal bij komt kijken als u daadwerkelijk gaat scheiden. Een echtscheiding is een bewogen periode in uw leven waarin de thuissituatie verandert, financiële zekerheden wegvallen en vaak een geheel nieuw bestaan moet worden opgebouwd. Bevindt u zich in deze positie? Bel gerust ons kantoor in Delfzijl voor vrijblijvend advies van de echtscheidingsadvocaat.

Een strafrechtadvocaat inschakelen

Wie in aanraking komt met de politie of het rechtssysteem, doet er goed aan zo snel mogelijk een strafrechtadvocaat in te schakelen. Juist omdat in deze procedures al in een vroeg stadium een dossier wordt opgesteld, is het verstandig om direct bijgestaan te worden door een jurist. Kappelhof Advocaten is gespecialiseerd in het Nederlands strafrecht en kent de spelregels die voor u van belang zijn.

Arbeidsrecht voor werknemers en werkgevers

Of u nu werkgever of werknemer bent, onze advocaten geven u een helder en eerlijk antwoord op al uw vragen over arbeidsrecht. Het arbeidsrecht omvat veel aspecten, zoals de arbeidsovereenkomst en het concurrentiebeding. Kappelhof Advocaten begeleidt u bij alle vraagstukken die met werk te maken hebben en voert eventueel een gerechtelijke procedure voor u.

Socialezekerheidsrecht en meer

Naast het straf-, arbeids- en echtscheidingsrecht kent Nederland nog veel meer rechtsgebieden. Denkt u bijvoorbeeld aan een zaak waarbij de overheid de wederpartij is (bestuursrecht) of een conflict over een huurwoning (huurrecht). Onze advocaten zijn ook gespecialiseerd in het socialezekerheidsrecht, waarbij problemen met de uitkering die u ontvangt aan bod komen.

Icoon telefoon

Meer weten over onze rechtsgebieden of meteen een advocaat inschakelen? Bel Kappelhof Advocaten: 0596 - 61 99 89

Contact