Elke zaak verdient een kans

Contact

Elke zaak verdient een kans

Contact

Advocatenkantoor in Delfzijl voor diverse rechtsgebieden

Het recht heeft vele gezichten. Van arbeidsrecht tot strafrecht en van huurrecht tot privaatrecht: er zijn eindeloos veel rechtsgebieden met ieder een eigen wet- en regelgeving.Kappelhof Advocaten is gespecialiseerd in een groot aantal van deze gebieden. Heeft u dus een strafrechtadvocaat of echtscheidingsadvocaat nodig, neem dan gerust contact op met ons kantoor in Delfzijl. 

Neem vrijblijvend contact op

Een advocaat verbintenissenrecht

Het is een bekend gegeven dat conflicten in verbintenissenrechtelijke kwesties vaak voorkomen en kunnen leiden tot aanzienlijke stress en zorgen. Hoewel de regels en voorschriften helder zijn, dekken ze niet altijd de nuances van uw specifieke situatie. Als u worstelt met geschillen over contracten, verplichtingen of andere juridische verbintenissen, begrijpen wij dat dit een uitdagende tijd voor u kan zijn. Ons kantoor in Delfzijl biedt een luisterend oor en deskundig advies van onze ervaren verbintenissenrechtadvocaten, zodat u de juiste stappen kunt nemen om uw situatie aan te pakken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons u helpen bij het vinden van een oplossing die bij u past.

Een strafrechtadvocaat inschakelen

Wie in aanraking komt met de politie of het rechtssysteem, doet er goed aan zo snel mogelijk een strafrechtadvocaat in te schakelen. Juist omdat in deze procedures al in een vroeg stadium een dossier wordt opgesteld, is het verstandig om direct bijgestaan te worden door een jurist. Kappelhof Advocaten is gespecialiseerd in het Nederlands strafrecht en kent de spelregels die voor u van belang zijn.

Arbeidsrecht voor werknemers en werkgevers

Of u nu werkgever of werknemer bent, onze advocaten geven u een helder en eerlijk antwoord op al uw vragen over arbeidsrecht. Het arbeidsrecht omvat veel aspecten, zoals de arbeidsovereenkomst en het concurrentiebeding. Kappelhof Advocaten begeleidt u bij alle vraagstukken die met werk te maken hebben en voert eventueel een gerechtelijke procedure voor u.

Socialezekerheidsrecht en meer

Naast het straf-, arbeids- en echtscheidingsrecht kent Nederland nog veel meer rechtsgebieden. Denkt u bijvoorbeeld aan een zaak waarbij de overheid de wederpartij is (bestuursrecht) of een conflict over een huurwoning (huurrecht). Onze advocaten zijn ook gespecialiseerd in het socialezekerheidsrecht, waarbij problemen met de uitkering die u ontvangt aan bod komen.

Icoon telefoon

Meer weten over onze rechtsgebieden of meteen een advocaat inschakelen? Bel Kappelhof Advocaten: 0596 - 61 99 89

Contact