Advocaten Zuidlaren

Bent u op zoek naar advocaten in Zuidlaren, gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden zoals strafrecht, verbintenissenrecht en civiel recht? Dan bent u bij Kappelhof Advocaten aan het juiste adres. Juridische problemen kunnen door alle wet- en regelgevingen erg complex zijn. Daarom kan het inschakelen van een advocaat erg in uw voordeel werken.


Kappelhof Advocaten bestaat al 20 jaar uit een professioneel, persoonlijk en gespecialiseerd team. Wij leren u en uw situatie eerst goed kennen, waarna we u gedurende de gehele strafrechtelijke procedure zullen bijstaan. Waarvoor wilt u een advocaat uit Zuidlaren inschakelen? Onze specialisatie is strafrecht, maar wij kunnen u ook bij andere juridische zaken begeleiden. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in civiel recht, personen- en familierecht en verbintenissenrecht. Daarbij kunnen wij u ook bijstaan als het gaat om andere rechtsgebieden


Bij Kappelhof Advocaten Zuidlaren zijn wij op de hoogte van alle wetten en regels rondom uw juridische probleem. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over de te nemen stappen en bent u op de hoogte van uw rechten en plichten. Wij staan u bij van begin tot eind en streven altijd naar de best mogelijke uitkomst.

Rechtsgebieden

In de 20 jaar dat wij van Kappelhof Advocaten Zuidlaren bestaan, hebben we veel mensen met verschillende juridische problemen mogen bijstaan. Hieronder leest u in welke rechtsgebieden wij gespecialiseerd zijn. Staat het rechtsgebied waar u mee te maken heeft er niet bij? Onze deur staat altijd open, dus u kunt altijd bij ons binnenlopen voor een kennismakingsgesprek. Zo bedenken wij samen een manier waarop we u tijdens uw juridische proces kunnen bijstaan.

Strafrecht

Een strafrechtelijk proces kan erg ingewikkeld zijn. Bij Kappelhof Advocaten zijn we gespecialiseerd in dit rechtsgebied en zorgen wij er voor dat u volledig op de hoogte bent van alles rondom het strafrechtelijke proces. Zo leggen wij uw rechten en plichten op een begrijpelijke manier uit en adviseren wij u over alle stappen die genomen moeten worden. 


Een strafrechtelijk proces kan erg snel gaan. Daarom is het verstandig om een goede strafrecht advocaat uit Zuidlaren in te schakelen, direct wanneer een dossier is aangelegd door de politie.

Verbintenissenrecht

Als u geschillen heeft met een andere partij, omdat deze zijn afspraken niet nakomt, heeft u te maken met het verbintenissenrecht. Onder het verbintenissenrecht vallen diverse vormen. Bij Kappelhof Advocaten zijn we goed op de hoogte van alle wetten en regels rondom het verbintenissenrecht. Hierdoor kunnen wij u op een duidelijke en juiste manier adviseren. 


Omdat beide partijen vaak overtuigd zijn van hun gelijk, kan het lastig zijn om zelf te achterhalen wie in zijn recht staat. Wij zoeken nauwkeurig uit wat ieders rechten en plichten zijn en wie de consequenties moet afhandelen.

Echtscheiding

Een echtscheiding is een erg ingrijpende situatie voor beide partijen. Naast dat het een emotionele situatie is, moeten er ook veel lastige beslissingen worden genomen. Naast dat wij uiteraard juridisch advies geven, bieden wij u ook een luisterend oor als het gaat over de persoonlijke aspecten van een echtscheiding. Wij specialiseren ons in personen- en familierecht en zijn dan ook aangesloten bij de vFAS. 

Arbeidsrecht

Bij een arbeidsrelatie kunnen wel eens onenigheden voor komen over ontslag of een arbeidsovereenkomst. Het arbeidsrecht is er voor u om deze geschillen op te lossen. Misschien heeft u wel vragen over uw arbeidsovereenkomst en zou u hier graag duidelijkheid over krijgen. Bij Kappelhof Advocaten bemiddelen en adviseren wij zowel werkgevers als werknemers in situaties gerelateerd aan het arbeidsrecht. 

Overige rechtsgebieden

Sinds 2020 is Kappelhof Advocaten samen gaan werken met Draad Advocaten Zuidlaren. Bij allebei deze advocatenkantoren staat laagdrempeligheid en een persoonlijke aanpak voorop. Wij zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en kunnen u dan ook bij veel juridische vraagstukken bijstaan. 


Omdat ieder juridische situatie anders is, vinden wij betrokkenheid erg belangrijk. Wij prioriteren transparantie en frequent persoonlijk contact. Als u betrouwbare advocaten in Zuidlaren zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Samenwerking Draad Advocaten Zuidlaren

Juridische hulp kan verstandig zijn in allerlei verschillende situaties. Onze betrokken advocaten zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en kunnen u dan ook op verschillende gebieden bijstaan. Neem contact met ons op voor meer informatie over eventuele juridische hulp bij uw specifieke situatie.

Advocaten Zuidlaren inschakelen

Wilt u weten of wij u kunnen bijstaan gedurende uw juridische proces? U kunt gerust eens bij ons binnenlopen voor een gesprek, want onze deur staat altijd open. Ons kantoor zit aan de Brander 11 in Delfzijl. Ook als u liever telefonisch contact met ons opneemt, kan dat zeker via 0596 - 61 99 89. Onze advocaten staan voor u klaar.