In aanraking met justitie?

Contact

In aanraking met justitie?

Contact

Direct een ervaren strafrechtadvocaat inschakelen in Delfzijl

Stel, u komt in aanraking met justitie. Dan heeft u behoefte aan de juiste informatie en deskundig advies. Wat zijn uw rechten en plichten? Hoe verloopt het proces? De strafrechtadvocaat van Kappelhof Advocaten geeft antwoord op al uw vragen en begeleidt u van begin tot eind. Zo weet u zeker dat iemand u bijstaat gedurende het hele proces en kunt u samen de best mogelijke uitkomst voor u behalen. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

Juridisch advies bij strafrechtelijke procedures

Heeft u een dagvaarding ontvangen of een uitnodiging gekregen om te verschijnen voor de Officier van Justitie? Dan is het verstandig om van meet af aan de hulp in te roepen van een strafrechtadvocaat. Ook als verdachte heeft u rechten en het is belangrijk om u hiervan goed bewust te zijn. Kappelhof Advocaten legt uw rechten en plichten in heldere bewoordingen uit en adviseert u over de te nemen stappen.

 

Dossiervorming
Juist omdat in strafrechtelijke procedures al in een vroeg stadium een dossier wordt aangelegd door de politie, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact zoekt met de strafrechtadvocaat. Zo kunnen wij u van begin af aan op een goede manier bijstaan. Aarzel dus niet om contact op te nemen met Kappelhof Advocaten als u een ervaren strafrechtadvocaat zoekt in regio Delfzijl.

Icoon telefoon

In aanraking gekomen met justitie? Schakel een strafrechtadvocaat van Kappelhof Advocaten in. Bel: 0596 - 61 99 89.

Contact