Strafrechtadvocaat en echtscheidingsadvocaat nabij Veendam en Winschoten (Jurist personen- en familierecht)

Maak werk van uw conflict

Contact

Kappelhof Advocaten, strafrechtadvocaat en specialist in andere rechtsgebieden


Woont u in Veendam of Winschoten en zoekt u een advocaat in strafrecht? Dan bent u bij Kappelhof Advocaten aan het juiste adres. Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, waaronder strafrecht. Juist als u in aanraking komt met justitie, verzekert u zich graag van deskundig advies. Daarom doet u op ons een beroep als advocaat strafrecht wanneer de situatie daar om vraagt. Wij helpen u graag. Bovendien zijn we ook werkzaam in diverse andere rechtsgebieden. Kortom, voor juridisch advies en professionele ondersteuning kunt u rekenen op Kappelhof Advocaten.

 

Overige rechtsgebieden


Naast strafrechtadvocaat zijn we ook actief als echtscheidingsadvocaat. Heeft u onenigheid met uw (ex)partner of staat u op het punt te gaan scheiden? Schakel Kappelhof Advocaten in als echtscheidingsadvocaat voor het zorgvuldig afwikkelen en vormgeven aan de echtscheiding. Verder zit u bij ons ook goed in uw zoektocht naar een deskundige jurist in personen- en familierecht. Als jurist in personen- en familierecht bent u via ons kantoor verzekerd van de juiste juridische hulp omtrent conflicten met personen of familie.

 

Waarom u Kappelhof Advocaten inschakelt bij een juridisch geschil

Een beroep doen op ons advocatenkantoor levert u diverse voordelen op. Wij zetten ze voor u uiteen:

 

    -  Kappelhof Advocaten kenmerkt zich door een professionele, doelgerichte en betrokken aanpak.

    -  De drempel is laag en dus staat de deur tijdens kantooruren voor u open. Stap gerust binnen.

    -  Ons kantoor is in diverse rechtsgebieden gespecialiseerd en helpt bij talloze juridische vraagstukken. - Wij         zijn transparant over de kosten van het inhuren van onze advocaten.

 

Heeft u een vraag of behoefte aan juridische ondersteuning? Bel ons kantoor en maak een afspraak om langs te komen. Juist ook voor u als inwoner van Veendam of Winschoten staan we voor u klaar.